Gouden deurbeslag rozet
Gouden ronde rozet: Avosso

Gouden ronde rozet: Avosso

6.99

Met de Avosso haalt u een voortreffelijke mat gouden ronde rozet set in huis. De mat gouden kleur maakt het een mooi opvallend deurbeslag, maar niet te overheersend. De zachte rondingen geven het gouden deurbeslag een tedere impressie.

(2 klantbeoordelingen)
  • Nu bestellen is morgen in huis
  • 30 dagen uitproberen
  • Gratis verzending
  • Past op elke deur
Veilig afrekenen

Betaallogo-300x51-1(1)

Rozet Avosso: Mat gouden ronde rozet set

Met de Avosso haalt u een voortreffelijke mat gouden ronde rozet set in huis. De mat gouden kleur maakt het een mooi opvallend deurbeslag, maar niet te overheersend. De zachte rondingen geven het gouden deurbeslag een tedere impressie. De Avosso past het best bij de gelijknamige deurklink en het andere gouden deurbeslag: ‘de Selva‘. De gouden deurbeslagen komen het best tot uiting in een interieur met veel bruin en geeltinten, zoals een antiek interieur. Echter vormen ook andere interieurs een geweldig thuis voor de mat gouden deurbeslagen. Met de Avosso rozet in uw deurbeslag zet u echt de puntjes op de ‘i’. Bestel de Avosso nu en krijg hem morgen in huis.

De rozetten zijn geschikt voor alle binnendeuren en noodzakelijk bij binnendeuren met een slot.

De Ostium Avosso heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal:
Stainless steel (RVS)

Uitvoering: 
Avosso Mat Goud

Eigenschappen: 
L 5cm x B 5cm

 

De kwaliteit van Ostiumhome.

Bij Ostium home gaan wij altijd voor de beste kwaliteit. Dit proberen wij in alle takken binnen ons bedrijf door te voeren. De Avosso, een rozet die vernoemd is naar een prachtig Italiaans dorp, straalt deze kwaliteit dan ook uit. Het mooie en tijdloze design van het deurbeslag, samen met de schitterende mat gouden kleur maakt dat deze ronde rozet echt een toevoeging is voor ieder huis.

Hoe wordt de mat gouden rozet geplaatst?

Het plaatsen van de rozet is zeer eenvoudig. Om te beginnen moet u het oude deurbeslag verwijderen om het nieuwe te kunnen plaatsen. Hier leest u precies hoe dat moet. Vervolgens plaatst u de deurklink makkelijk met de bijgeleverde schroeven en rozetten. Het is erg belangrijk om de deurklink eerst te bevestigen om vervolgens de rozetten op het deurbeslag te klikken. In deze blog vind u een stappenplan voor het plaatsen van rozetten. Zodra de klus af is, kunt u lange tijd genieten van de hoge kwaliteit van het deurbeslag. Goed onderhoud is natuurlijk ook belangrijk, lees hierover meer.

2 beoordelingen voor Gouden ronde rozet: Avosso

  1. Kees

    Maakt het af.

  2. Noah Hoogeboom

    Leuk in combinatie met de Avosso

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.