Winkelwagen

Bel ons op: +31 6 289 828 34

Gratis verzending!

Mail ons op: info@ostiumhome.com

Goud deurbeslag

Deurkruk Selva- Goud deurbeslag op vierkante rozet

De Selva van het merk Ostium is een mat gouden deurkruk op een vierkante rozet. Zowel de deurkruk als het rozet zijn mooi lopen goed in elkaar over.

Deurkruk Avosso – mat goud deurbeslag op ronde rozet

De Ostium deurkruk Avosso is een mat gouden deurkruk met cilindervormige handvatten van RVS op een ronde rozet. De deurkruk heeft een rond maar strak design en de kleurencombinatie zorgt voor een subtiel, maar luxe karakter.

Avosso Mat goud op ronde rozet

Met de Avosso haalt u een voortreffelijke mat gouden ronde rozet set in huis. De mat gouden kleur maakt het een mooi opvallend deurbeslag, maar niet te overheersend. De zachte rondingen geven het gouden deurbeslag een tedere impressie. De Avosso past het best bij de gelijknamige deurklink en het andere gouden deurbeslag: ‘de Selva’. De gouden deurbeslagen komen het best tot uiting in een interieur met veel bruin en geeltinten, zoals een antiek interieur. Echter vormen ook andere interieurs een geweldig thuis voor de mat gouden deurbeslagen. Met de Avosso rozet in uw deurbeslag zet u echt de puntjes op de ‘i’. Bestel de Avosso nu en krijg hem morgen in huis.

De rozetten zijn geschikt voor alle binnendeuren en noodzakelijk bij binnendeuren met een slot.

 

Coli-Mat gouden vierkante rozet set

De Coli is een unieke vierkanten rozet van RVS in de kleur mat goud. Zoals met alle vierkanten rozetten zijn de hoeken mooi geslepen om het gebruiksgemak te bevorderen.  Net als de Avosso is de Coli een echte blikkenvanger. Het mat gouden deurbeslag blijft een opvallende verschijning, dat goed tot zijn recht komt in de juiste setting. De Coli is het best te combineren met de ‘Selva‘, de eveneens gouden en vierkanten deurklink. Een interieur met veel geel en bruintinten is de ideale bestemming voor dit rozet. Met de Coli legt u de laatste hand aan iedere binnendeur met een slot.

Gratis verzending

14 dagen retourneren

Niet goed? Geld terug

Snelle levertijd

Morgen al in huis

100% veilig betalen

PayPal / iDEAL