Deurklinken

Bekijk hier de deurklinken van Ostium

Bekijk hier de deurklinken van Ostium. De deurklinken van Ostium zijn van hoge kwaliteit. Ons deurbeslag wordt aangeboden voor een scherpe prijs!

Beschik je in je woning nog over verouderd deurbeslag? In deze bizarre woningmarkt zal het misschien niet uitmaken. Je hebt vaak altijd wel een beetje overwaarde
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan deurbeslag.  De deurkrukken zijn te vinden in verschillende kleuren. 

Wij bieden bijvoorbeeld zwarte deurklinken aan. Ook bieden wij gouden deurklinken voor een perfect afwerking. Daarnaast hebben wij ook RVS in ons assortiment.

Genoeg mogelijkheden om een deurklink te vinden die aansluit op uw wensen. Bekijk onze producten en kies de juiste deurklink set voor uw interieur.

Wij zorgen er altijd voor dat uw deurbeslag snel binnen is. Zo doen wij bestellingen de zelfde dag op de post. Op deze manier wordt u bestelling altijd binnen 24 uur geleverd. Ook verzenden wij kosteloos uw deurbeslag.

Lees meer over deurkrukken

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de materiaalsoorten of hoe een deurkruk te plaatsen? In onze blog leest u alles wat er te weten valt over deurkrukken.

Zwart deurbeslag

Ostiumhome biedt onder andere zwart deurbesalg. Dit zwarte deurbeslag is veelal mat zwart. Deze deurkrukken maken het interueur van de woning helemaal af. Bekijk onze matzwarte deurklinken

Gouden deurkrukken

Voor iedereen die iets meer wil met zijn deurkrukken hebben wij gouden deurklinken. Deze gouden deurklinken vallen op. De deurkrukken zijn mat goud. een echte eye catcher maar dan subtiel! Bekijk ons gouden deurbeslag.

RVS deurklinken

De morderne RVS deurklinken van ostiumhome. Deze deurkrukken hebben een prachtige afwerking. De tijdloze kleur en het tijdloze model van dit deurbeslag maakt hem voor iedere woning geschikt. Inmiddels zijn er al honderden woningen afgemaakt met dit prachtige deurbeslag. Vind al onze RVS modellen hier!

De beloftes van Ostiumhome.

Bij Ostiumhome zijn wij erg blij met elke klant! Daarom doen wij elke dag ons uiterste best om het beste deurbeslag te leveren. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en de beste klanten beleving. Vandaag besteld morgen in uw deur!