Winkelwagen

Bel ons op: +31 6 289 828 34

Gratis verzending!

Mail ons op: info@ostiumhome.com

Ostium home logo_white
Beschik je in je woning nog over verouderd deurbeslag? In deze bizarre woningmarkt zal het misschien niet uitmaken. Je hebt vaak altijd wel een beetje overwaarde
Deurklinkenvanaf €22,16Bekijken
Rozet
Rozettenvanaf €4,50Bekijken
Tips en blogs over deurbeslagen
Tipsvoor de installatieBekijken

Premium deurklinken

Onze deurkrukken en rozetten worden zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd. Bij Ostium combineren we design met kwaliteit. Doordat we onze eigen deurklinken produceren kunnen we uitstekende kwaliteit bieden, ook voor de langere termijn. 

Waarom een deurklink van Ostium?

Met een Ostium deurbeslag kiest u voor kwaliteit en design, de twee belangrijkste aspecten van een nieuw deurbeslag. Wij selecteren en produceren onze deurklinken dan ook met die gedachte. Doordat we onze deurklinken zelf produceren, kunnen we het design en de kwaliteit  goed waarborgen.

Hoe koop ik het juiste deurbeslag

Kwaliteit voorop

Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit geldt natuurlijk voor het deurbeslag en de rozetten die wij leveren maar ook voor de service die wij bieden.

Uitstekende service

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste deurklinken. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen of te Whatsappen naar +31 (0) 6287 304 47. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@ostiumhome.com

Veilig afrekenen

Veilig afrekenen kan bij ons middels de volgende betaalmethodes:
iDEAL, Klarna afterpay, creditcard, Paypal en voor onze Belgische klanten ook via bancontact.

Alles over deurklinken, deurkrukken en deurbeslag

Omdat wij bij Ostium onze eigen deurklinken laten produceren, bieden wij een mooie korting op het moment dat u meerdere deurklinken bij ons afneemt! 

Deurklinken kopen

De kwaliteit van de deurklinken heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit geldt voor de deurklinken en rozetten die wij leveren maar ook voor de service die van ons verwacht mag worden.

Wij helpen u bijvoorbeeld graag telefonisch of door middel van video bij het plaatsen of uitzoeken van uw deurklinken. Binnen Ostium zorgen we voor optimale communicatie, om zo de beste service te verlenen. Naast kwaliteit in onze service zorgen wij uiteraard een hoge kwaliteit in onze deurklinken.

Deze kwaliteit waarborgen wij door de producten die wij opnemen in ons assortiment van bepaalde materialen te fabriceren en bij aankomst in ons magazijn te controleren. Op zowel product als service niveau gaan wij dus altijd voor hoge kwaliteit!

 
Deurkrukken

Deurkrukken met stapelkorting

Omdat wij bij Ostium onze eigen deurklinken laten produceren, bieden wij een mooie korting op het moment dat u meerdere deurklinken bij ons afneemt! Deze kortingen lopen hoog op, dus het is altijd de moeite waard om te kijken of u er niet meer nodig heeft. Daarnaast wilt u natuurlijk wel dezelfde deurbeslagen over het huis verspreid zien.

Op onze matzwarte deurklinken Imperia kunt u bijvoorbeeld maximaal 20% korting krijgen als u er 7 of meer besteld. Bovendien is de verzending gratis als u meer dan 1 set deurklinken bij ons besteld! 

Grijp nu uw kans om uw huis een nieuw uiterlijk te geven met de deurklinken van Ostium.

De prijs van deurklinken

De prijs van een deurklink is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren.

Deurklinken maken een interieur echt af. Door prachtige doorklinken te plaatsen in je woning zal dit zorgen voor rust en het overige interieur zal beter tot haar recht komen.

Maar wat zorgt nu voor het prijs verschil?

Het prijs verschil in deurklinken zit hem vaak in de kwaliteit, kleur en vorm.  De Kwaliteit en kleur gaan vaak hand in hand bij deurklinken. Het is namelijk erg lastig om een kleur helemaal tot zijn recht te laten komen op een deurklink.

Als er gekozen wordt voor een moeilijke, mooie kleur, zal je vaak zien dat de kwaliteit van de gehele deurklink beter is. Dit komt omdat als er zoveel aandacht en moeite in de kleur wordt gestoken dit ook vaak zo is bij de andere onderdelen, zoals de materiaal keuze.

Bij Ostiumhome gaan wij voor de beste mogelijke kwaliteit in alles wat wij doen! Dit doen wij zodat onze klanten extra lang van hun deurbeslag kunnen genieten.

Hier kan je een kijkje nemen in ons assortiment.

Kan je iets niet vinden of heb je gewoon een vraag, neem gerust contact op! Wij staan voor je klaar!

Meer weten over deurbeslag? bekijk onze blogs.
Deurkruk (1)
deurklinken schoonmaken stock

Deurklinken schoonmaken

Een deurklink wordt dagelijks heel vaak vast gepakt. En zonder dat je het door hebt blijft er dus veel achter op deurklinken. 

Er wordt vaak vergeten om de deurklinken regelmatig en goed te reinigen. Het is erg belangrijk voor het behoudt van de deurklinken deze minimaal een keer in de week schoon te maken. 

Dit kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld gewoon een sopje maken en met een doekje vervolgens de deurklinken schoon poetsen. 

Wij raden aan om met een schoonmaak middel of met schoonmaak alcohol de deurklink te poetsten. Dit zorgt er voor dat alle bacteriën en ander onzichtbaar vuil ook van de deurklink verdwijnt. 

Dus om lang van je luxe deurklinken te genieten, houdt ze schoon! 

Waarom een deurklink van Ostium?

Met een Ostium deurbeslag kiest u voor kwaliteit en design, de twee belangrijkste aspecten van een nieuw deurbeslag. Wij selecteren en produceren onze deurklinken dan ook met die gedachte. Doordat we onze deurklinken zelf produceren, kunnen we het design en de kwaliteit  goed waarborgen.

Waar moet je op letten als je deurbeslag koopt?

Waar je op moet letten bij het kopen van deurbeslag? Om te beginnen is het verstandig te kijken naar het materiaal. Als een deurklink gemaakt is van een goed materiaal zal er waarschijnlijk ook meer aandacht aan de coating gegeven zijn. 

Als je de deurklinken online besteld is het goed om op te letten of de site betrouwbaar is. Zijn er bijvoorbeeld reviews? zijn de gebruikelijke veilige betaal methodes zoals Ideal aanwezig? 

Dit zijn dingen die veel over de betrouwbaarheid van een webshop vertellen. 

Deurbeslag vervangen? Zo ga je te werk:

Het vervangen van je deurbeslag is een precies klusje. Om het nieuwe deurbeslag zo goed mogelijk te kunnen plaatsen is het goed om hier even de tijd om het deurbeslag te vervangen. 

Wat heb je nodig? 

  • Schroevendraaier;
  • Platte schroevendraaier;
  • Paperclip of priem;
  • Eventueel een beitel;
  • Eventueel een waterpas.

Stap 1: de oude deurklink verwijderen.

Stap 2: deurklink omhoog zetten óf omlaag.

Stap 3: nieuwe deurklink aftekenen en voorboren.

Het is niet lastig maar vervang je deurbeslag wel met aandacht! 

Lees precies wat je moet doen in onze blog

Ostiumhome deurklinken & krukken
Deurklink mat goud
Deurklink Bobbio - Deurkruk op ronde rozet mat zwart

Trends en populaire deurklinken

De deurklink, een vaak vergeten object in het interieur. Vaak zien we dat de deurklinken van 30 jaar geleden nog in de deuren zitten. Dit is erg jammer want er is veel veranderd sinds die tijd. 

Mooie deurklinken zijn wat ons betreft natuurlijk van essentieel belang in een woning. Daarom houden we onze ogen altijd open voor de nieuwste trends op het gebied van deurklinken. 

De laaste jaren zien we bijvoorbeeld steeds meer zwarte deurklinken. Deze matzwarte deurklink staat vaak mooi bij meestal witte deuren. Daarnaast geeft het de deur gewoon een mooiere uitstraling.

Naast mat zwarte deurklinken zijn de laatste tijd ook gouden deurklinken erg populair. Met goud is het altijd balanceren tussen quiche en chique. Daarom hebben wij gekozen voor mat gouden varianten die subtiel en toch opvallend zijn. 

Wil je dus opvallen met je deurklinken, kies dan voor een matzwart of matgouden model! 

Lees meer over deze trends in de blog!

Gratis verzending

14 dagen retourneren

Niet goed? Geld terug

Snelle levertijd

Morgen al in huis

100% veilig betalen

PayPal / iDEAL